Ons bedrijf

Kwekerij Noord-Oost B.V. is een komkommerkwekerij gevestigd in het Gelderse Oosterhout, gelegen tussen Nijmegen en Arnhem.

Op ons bedrijf worden er vanaf eind december tot begin november komkommers gekweekt. De productie start vanaf februari en eindigd in november. Er zijn 3 teelten per jaar en er worden zo’n 5,5 miljoen komkommers per jaar geproduceerd!

Het bedrijf is 30100 m² groot en bestaat uit 2 afdelingen. Het doel is om een zo goed mogelijke en smaakvolle komkommer te telen en maximaal rekening te houden met mens en milieu.

Wij doen dat door zoveel mogelijk gebruik te maken van biologische bestrijding en zo min mogelijk energie te gebruiken door de inzet van energie schermen en zonnepanelen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het werk en is er veel geïnvesteerd in automatisering bij het sorteren van de komkommers.

Al het afval wordt gescheiden en kwekerij Noord-Oost is ook GlobalGap-gecertificeerd. Dat is een voedselveiligheid certificaat waaraan we voldoen aan hoge hygiëne- en kwaliteitseisen.

Al deze dingen dragen bij dat wij een lekker en gezonde komkommer voor u kunnen telen en dat doen we al sinds 1965!

© Copyright - Komkommer Kwekerij Nood Oost