Telerscoöperatie Oxin Growers U.A.

Ons bedrijf is aangesloten bij de GMO erkende telerscoöperatie Oxin Growers U.A. De verkoop vindt plaats door Oxin Growers. Oxin Growers maakt de afspraken tussen de kopers en telers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de website van Oxin Growers U.A.

Coöperatieve Telersvereniging Oxin Growers biedt handelshuizen in binnen- en buitenland een breed en kwalitatief assortiment fruit, glas- en vollegrondsgroenten. Door het samenvoegen van het productaanbod van ruim 180 telers kan zij vrijwel iedere marktvraag invullen. Hiermee creëert Oxin Growers voor alle aangesloten telers een sterke verkooppositie.

De verkoop vindt plaats door telersvereniging Oxin Growers. Oxin Growers maakt de afspraken tussen de kopers en telers. Hierbij worden de logistieke lijnen zo kort mogelijk gehouden. Zo kunnen kopers het product rechtstreeks afhalen van onze locatie.

Via Oxin Growers U.A. leveren wij onze komkommers aan Koornstra & Co. Koornstra & Co is een exportbedrijf van groente en fruit. De afzet is gericht op groothandel en supermarkten. Tevens leveren ze aan cruiseboten in havens over de hele wereld. Het brede assortiment is jaarrond beschikbaar en afkomstig van geselecteerde telers uit binnen- en buitenland. De producten kunnen worden geleverd in alle gewenste verpakkingen.

Koornstra & Co distribueert onze komkommers vooral naar Oost-Duitsland, waar ze veelal verkocht worden op markten en bij de ALDI-supermarkt.

Voor meer informatie over Koonstra & Co, zie de website

Van februari t/m oktober verkopen wij dagelijks dagverse komkommers bij ons op de kwekerij. Inmiddels weten al veel lokale inwoners onze kwekerij te vinden en genieten zij wekelijks van onze verse komkommers. U bent van harte welkom!