Telerscoöperatie Oxin Growers U.A.

Ons bedrijf is aangesloten bij de GMO erkende telerscoöperatie Oxin Growers U.A. De verkoop vindt plaats door Oxin Growers. Oxin Growers maakt de afspraken tussen de kopers en telers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Oxin Growers U.A.(www.oxin-growers.nl).

Voor huisverkoop rechtstreeks aan de consument hebben wij een ontheffing.

Via Oxin Growers U.A. leveren wij onze komkommers aan Koornstra & Co. Koornstra & Co is een exportbedrijf van groente en fruit. De afzet is gericht op groothandel en supermarkten. Tevens leveren ze aan cruiseboten in havens over de hele wereld. Het brede assortiment is jaarrond beschikbaar en afkomstig van geselecteerde telers uit binnen- en buitenland. De producten kunnen worden geleverd in alle gewenste verpakkingen.

Koornstra & Co distribueert onze komkommers vooral naar Oost-Duitsland, waar ze veelal verkocht worden op markten en bij de ALDI-supermarkt.

Voor meer informatie over Koonstra & Co, zie de website

Van februari t/m oktober verkopen wij dagelijks dagverse komkommers bij ons op de kwekerij. Inmiddels weten al veel lokale inwoners onze kwekerij te vinden en genieten zij wekelijks van onze verse komkommers. U bent van harte welkom!