‘S werelds eerste energiedrank op basis van groenten met echt komkommersap!

Een Oostenrijkse producent van energiedranken introduceert ’s werelds eerste energiedrank op basis van groenten met al het goede van komkommer en munt. De energiedrank van PURE BIO ENERGY dankt haar kracht aan ‘super’ cafeïne uit biologisch geteelde koffiebonen.

“Niets geeft je een grotere oppepper dan cafeïne en door dit te combineren met komkommer, munt en lime is er een volledig nieuwe energiedrank ontstaan op basis van komkommersap. IJskoud geserveerd komt de verfrissende en krachtige smaak het best tot zijn recht,” zegt Udo Wagner, die de drank ontwikkelde. 

In Oostenrijkse bars zijn de eerste mixvarianten van de drank al gesignaleerd. Binnenkort zal de drank ook internationaal verkrijgbaar zijn in een groot aantal supermarkten en horecagelegenheden.  

Bio is beter en biologische cafeïne verbetert de concentratie. In 2007 produceerde PURE BIO ENERGY de eerst volledig biologische energiedrank ter wereld die zich kon meten met elk van de talloze kunstmatige energiedranken die er op de markt waren. “PURE BIO maakt je alerter, is licht verteerbaar en geeft je een enorme energieboost dankzij de toegevoegde natuurlijke cafeïne,” legt Wagner uit. De groentevariant is een verdere innovatie op PURE BIO ENERGY die perfect aansluit bij de huidige aandacht voor biologische voeding.”

Wereldwijde groente-energie uit Oostenrijk
PURE BIO Energy Drink wordt momenteel wereldwijd in meer dan 30 landen verkocht en is in duizenden supermarkten en andere winkels in Europa, de Verenigde Staten, Japan, Azië, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten te koop. Overal ter wereld neemt de vraag naar biologische dranken en natuurlijke producten enorm toe. Onze energiedrank op basis van groenten past perfect binnen deze trend.”

De drank is momenteel verkrijgbaar bij onder meer Merkur, Billa, DM Markt, Metro, ADEG, Wedl CuC, Kaufland, Tesco, Cencosu, Carrefour, Auchan, Ikea, in de winkels van Shell en Eni, bij Accor Hotels, in biologische supermarkten en horecagelegenheden. In Japan is het product te koop bij ruim 10.000 filialen van Lawson en voldoet het aan het JAS-certificaat (Japanese Agricultural Standard). 

Bron: https://www.agf.nl/article/9183200/groente-energie-uit-oostenrijk/